Elérhetőségek

Győrvári Optika Sárvár

Cím: 9600 Sárvár,
Rákóczi u. 9.
Telefon:
+3695/320-685
Mobil:
+3630/979-2100
E-mail:
gyorvarioptika@varsat.net
További információk

Győrvári Balázs: +3630/979-2100

Győrvári András: +3630/376-8964

Tekintse meg Facebook oldalunkat.

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek:  9.00-12.00 és 13.00-17.00  

Szombat:  9.00-12.00

Vasárnap: ZárvaBemutatkozás


Cégünk 31 éve nyitotta üzletét Sárvár központjában. Üzletünk szakemberei a legkorszerűbb alapanyagokból, igényes megmunkálással készítik el vevőink szemüvegeit! Több száz darabos, minden igényt kielégítő kollekció szemüvegek, kiegészítők, kontaktlencsék, napszemüvegek teljes gyártói skálájából!

Ma is fontos, hogy a 'tisztánlátás' élménye mellett a személyiségnek megfelelő keret kiválasztásában is segítő partnerek legyünk. Nálunk a vásárló olyan, mint egy családtag. Nem csak a dioptriáját ismerjük, hanem az érdeklődését, ízlését, kívánságait is.

A legegyszerűbb darabok mellett a legnagyobb márkák is megtalálhatóak üzletünkben. Szemüveglencsék a preciziós japán HOYA teljes palettájából rendelhetőek a legkülönfélébb felületkezelési eljárásokkal és szinezésekkel  kombinálva is! A hét minden napján  lehetőséget biztosítunk szemvizsgálatra és kontaktlencse illesztésre Dr. Tangl Márta szemész főorvos és  Optometrista-Kontaktológus kolégáink közreműködésével. Látásvizsgálatra és Kontaktlencse illesztésre csak bejelentkezés és időpont egyeztetés után van lehetőség. Kontaktlencse beszállítóink CooperVision, CibaVision, OTÉ Pharma! Lágylencsék és a hozzátartozó ápolószerek széles választéka kapható akár raktárról  is!

Miért a Győrvári Optika?

  • Munkátársaink sok éves tapasztalata segít, hogy az Ön számára legoptimálisabb szemüveget válassza!
  • Emberközpontú és segítőkész csapatunk minden segítséget megad ahhoz, hogy az életviteléhez legjobban alkalmazkodó szemüveget használhassa!
  • Látásvizsgálat a hét minden napján telefonos időpontegyeztetés után lehetséges TEL:95/320685 !
  • Minden termékünkre garanciát vállalunk!

Érdeklődjön akár személyesen akár  telefonon a részletekről kollégáinktól.

Szeretettel várjuk üzletünkben!
Vissza az előző oldalra!
Győrvári Optika Sárvár - Magyar