Elérhetőségek

Győrvári Optika Sárvár

9600 Sárvár,
Rákóczi u. 9.
Telefon: +3695/320-685
E-mail küldése

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Cégünk 27 éve nyitotta üzletét Sárvár központjában. Üzletünk szakemberei a legkorszerűbb alapanyagokból, igényes megmunkálással készítik el vevőink szemüvegeit! Több száz darabos, minden igényt kielégítő kollekció szemüvegek, kiegészítők, kontaktlencsék, napszemüvegek teljes gyártói skálájából!

Ma is fontos, hogy a 'tisztánlátás' élménye mellett a személyiségnek megfelelő keret kiválasztásában is segítő partnerek legyünk. Nálunk a vásárló olyan, mint egy családtag. Nem csak a dioptriáját ismerjük, hanem az érdeklődését, ízlését, kívánságait is.

A legegyszerűbb darabok mellett a legnagyobb márkák is megtalálhatóak üzletünkben. Szemüveglencsék a preciziós japán HOYA teljes palettájából rendelhetőek a legkülönfélébb felületkezelési eljárásokkal és szinezésekkel  kombinálva is! Heti két alkalommal lehetőséget biztosítunk szemvizsgálatra és kontaktlencse illesztésre Dr. Tangl Márta szemész főorvos közreműködésével. Kontaktlencse vizsgálatra és illesztésre csak bejelentkezés és időpont egyeztetés után van lehetőség. Kontaktlencse beszállítóink CooperVision, CibaVision, OTÉ Pharma! Lágylencsék és a hozzátartozó ápolószerek széles választéka kapható akár raktárról  is!

Miért a Győrvári Optika?

  • Munkátársaink sok éves tapasztalata segít, hogy az Ön számára legoptimálisabb szemüveget válassza!
  • Emberközpontú és segítőkész csapatunk minden segítséget megad ahhoz, hogy az életviteléhez legjobban alkalmazkodó szemüveget használhassa!
  • Heti négy alkalommal végzünk szemvizsgálatot!
  • Minden termékünkre garanciát vállalunk!

Érdeklődjön akár személyesen akár  telefonon a részletekről kollégáinktól.

Szeretettel várjuk üzletünkben!Győrvári Optika Sárvár - Magyar